Få en flot kulør inden brylluppet

Mange kvinder går meget op i, at have en flot brun kulør, når de står i deres brudekjole. Flere og flere vælger solarierne fra, da forskningen viser, at strålerne i et solarium er meget skadelig og kan resultere i modermærke- og hudkræft. Heldigvis har nogle eksperter udviklet en spraytan, som giver samme flotte resultat, som flere besøg i solarierne. Hvis man gerne vil have foretaget behandlingen af nogen, som har mange års erfaring inden for branchen og som kan rådgive om, hvordan man opnår det bedste resultat, så kan man med fordel booke en tid hos spray tan Odense.

Formlen

Der er mange fordele ved at vælge at få foretaget spraytan hos Spraylab, som er spraytan Odense. En af fordeleneved at vælge spraytan Odense er, at de benytter en spraytan, som er økologisk og som derfor ikke indeholder nogle giftige stoffer. Derudover kan man være sikker på, at resultatet holder i lang tid. En anden fordel er, at spaytannen er hurtigttørrende, hvilket betyder at man kort efter behandlingen kan tage sit tøj på igen. Endnu en fordel er, at den kun er fremstillet af naturlige ingredienser, hvilket er godt for kroppen. Derudover giver spraytan et naturligt og flot sommerbrunt look og man skal derfor ikke være bange for, at opnå et resultat, som man er utilfreds med.

Læs de gode råd inden behandlingen

Når man har besluttet sig for, at få lavet en behandling hos Spraylab, Spray tan Odense, så kan man med fordel følge deres gode råd, for at opnå det bedst mulige resultat. På deres hjemmesiden kan man læse de forskellige anbefalinger og der står blandt andet, at det er en god idé at bruge exfoliator inden behandlingen. En exfoliator fjerner døde hudceller og skidt, hvilket sikrer at spraytannen nemt kan trænge ind i huden og dermed give et flot og fejlfrit resultat. En grundig forbehandling af huden betyder desuden også, at man resultatet holder længere.