Sælg eller køb hus gennem home

home ejendomsmæglere i OdenseLeder du efter en ejendomsmægler og er du på udkig efter ejendomsmæglere i Odense er du helt sikkert kommet til den rigtige artikel, idet at denne artikel netop handler om home og følg med i artikel og der bliver fortalt meget mere om hvem home er og hvorfor home netop er så fantastiske som undertegnet giver udtryk for – du kan ikke andet end at elske home! Men læs med her eller klik dig ind og læs mere om salg af hus her, hvis du allerede ved det du vil vide om ejendomsmægler Home.
I Odense har vi 7 home-forretninger, der kan hjælpe dig med at sælge, købe eller leje bolig rundt om i Odense og omegn. Hver forretning har et hold af dygtige ejendomsmæglere, der står klar til at hjælpe dig med at få din boligsituation løst bedst muligt. Kontakt en lokal ejendomsmægler her og få en seriøs snak om bolighandel.
home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark. I home er det vores ambition at være danskernes førstevalg, når de skal handle bolig. Det prøver vi at gøre os fortjent til gennem vores handlinger og adfærd i vores daglige arbejde.
home driver også en erhvervsmæglerkæde, home Erhverv, som er et landsdækkende netværk af erhvervsmæglere, der arbejder med salg, udlejning, vurdering og rådgivning inden for erhvervsejendomme og erhvervslokaler. Læs mere om home Erhverv her.Fakta om home
home er landets mest kendte ejendomsmæglerkæde*
home blev stiftet den 1. august 1989
home omsætter årligt boliger for en værdi af 20-30 mia. kroner.
Kæden har over 900 ansatte**
home er en franchisetagerkæde
home har ca. 80 franchisetagere, hvoraf de største driver 10-15 forretninger
home har pr. 160 home-forretninger fordelt over hele landet**
Alle forretninger har en Facebook-side
home har fire servicecentre