Yougrow med små yogahold

Det at der er små hold hos yougrow, er bare lige sagen for mig, det at der er tid til at holde øje med mig og hvordan jeg laver mine øvelser og om jeg nu også gør det rigtigt, er jo vigtigt hvis jeg ikke skal have skader bagefter. Man må ikke kimse af, at man kan slå knuder på sig selv, krølle sig sammen – men det skal jo gøres på den rigtige måde – det er heller ikke bare noget man lærer fra den ene dag til den anden, hvis man aldrig har praktiseret yoga før. Jeg er glad for at jeg deltager på yougrow hold, da det hele sker i mit tempo og ud fra hvor jeg er nået til. Det jeg godt kan lide, er at man lige kommer ned i kroppen med vejrtrækningsøvelser når man kommer, og så langsomt øger intensiviteten.

Lær yoga rigtigt hos yougrow

Jeg selv fandt stedet, da jeg googlede efter et sted hvor jeg kunne få lært yoga, og jeg blev fanget af den ligetil måde der blev beskrevet på yougrow.dk. Det var noget der lige passede til mig og mit tempo, nu jeg var lidt oppe i alderen. Som det ses på billedet, så bliver man korrigeret på holdene hos Yougrow, og får den rigtige holdning i alle de stillinger vi blev præsenteret for. Herudover afslutter vi også altid med en lille meditation når timen er forbi, her plejer jeg at falde i søvn, så jeg må jo have god gavn af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *