Vil du vide mere om vedligeholdelse af din vindenergi?

Hvorfor skal din vindenergi vedligeholdes?

Vindmøller er store og komplicerede maskiner. Som enhver anden maskine skal de selvfølgelig vedligeholdes. Turbinerne i vindmøllerne kan nemlig blive påvirket af vejret, temperaturer, udsættelse for vand og UV og så bliver de selvfølgelig også udsat for en helt masse vind. Det er utrolig vigtig, at dine vindmøller kan modstå disse forhold. Derfor skal de maskinelle dele af dine vindmøller vedligeholdes over tiden af et kvalificeret firma med ekspertise indenfor området. Det kunne lige netop være Poly-tech, som specialiserer sig indenfor flere industrier, men især vindenergi. De har blandt andet stor ekspertise indenfor rain erosion test.

Hvad er en rain erosion test?

Poly-tech udfører kvalificeret rain erosion test på dine vindmøller. En rain erosion test er med til at sikre, at dine vindmøller kan holde til de variationer af vejr og andre forhold, som de udsættes for. Denne rain erosion test udføres sædvanligvis i sammenhæng med andre vigtige tests, som UV exposure, bonding, peeling og salt spray. Hver gang Poly-Tech udfører en rain erosion test, så tilpasses den til kundens behov. Her kan du kan læse meget mere om Poly-tech og rain erosion test.

Hvem er Poly-tech og hvad kan de gøre for dig

Poly-tech er en international virksomhed med hovedkvarter i Danmark. De servicerer kunder i hele verden med blandt andet rain erosion test samt andre test og services indenfor vindenergi industrien. Udover det har de også stor erfaring inden for gas og olie industrien. I vindenergi industrien er det blevet til 20 år, og du kan derfor føle dig sikker med Poly-tech og deres højt kvalificerede team af ingeniører. Med Poly-tech kan du også være sikker på, at der bliver foretaget innovative løsninger i forhold til vedligeholdelsen af din vindenergi.