Vikar -og rekrutteringsbureau


Kunne du tænkte dig fleksible arbejdstider, god løn og varieret arbejde? Eller mangler har du tid og overskud til et ekstra job med stor fleksibilitet? Så vær i vikarbureau! Der er mange fordele ved at være i vikarbureau. Her bestemmer man selv arbejdsmængden og hvilke dage man kan arbejde. Jobbet er meget varieret og man møder en masse nye mennesker og får mange forskellige opgaver. Hvis en arbejdsgiver bliver ekstra glad for en, kan det jo være man bliver rekrutteret af dem igen. Der findes rekruttering af personale inden for en lang række brancher og der er helt sikkert noget der passer til dine kompetencer og egenskaber. Hvis du er træt af at gå arbejdsløs og gerne vil komme igang og få et netværk, er et vikarbureau helt sikkert en god start.

power-People.dk tilbyder formidling og ansættelse mellem virksomheder og jobsøgere. Her er rekruttering af alt fra håndværker til receptionist. Er du arbejdsgiver og mangler en kandidat akut eller til fast arbejde, så find din næste kollega gennem et vikarbureau. Der findes en lang række brancher hvor dette er relevant! Det kunne fx være indenfor lager og transport, rengøring, regnskab, industri, auto, kantine og mad eller renovation.

Hvis du er arbejdsgiver og gerne vil slippe for at tage en masse kandidater til jobsamtale, kan man hyre en ansat gennem vikarbureauet. Det er ikke altid at man som arbejdsgiver har tid og overskud til at opsætte jobopslag og tage en masse folk gennem samtale.

Arbejdsbyrden på netop din arbejdsplads kan variere meget og nogle gange er der brug for ekstra hænder hurtigt. Det er en af de andre fordele ved vikarbureau. Der er mange ansætte og mange kandidater til en bred vifte af jobs – og der kan sendes en kandidat med meget kort varsel ved fx sygdom.