Hvis du ønsker at sælge et produkt, lave reklame omkring dit brand eller bare fremvise et produkt, så kan du klare en del af opgaven med video. Video som en del af din markedsføring kan skabe synlighed, som billeder og tekster ikke kan. Video er nemlig levende billeder. Brugere foretrækker at se en video fremfor at læse en masse tekst. Derfor kan man udnytte denne mulighed til at skaffe flere kunder til ens hjemmeside – for eksempel.

Fordele med video

Videoer kan gøre dit brands tilstedeværelse på internettet meget større. Det er nemlig mere interessant for din målgruppe at se en video end det er at læse en lang tekst. Men for at dette skal lykkes, kræver det at Videoproduktion er af god kvalitet. Derfor skal man overlade denne opgave til en professionel. Et reklamebureau kan løse denne type opgave.

Video annoncering på facebook

Man kan også bruge video på facebook. Video annoncering på facebook kan give flere kunder. Ved at oprette videoannoncer på facebook, kan man få videovisninger eller promovere ens side. Fordelen med video annoncering på facebook er, at du finder dine kunder på facebook. I dag har stortset alle danskere over 18 år en profil på facebook. Da video giver en meget bedre effekt end en tekst gør, så er det kun en ideel kanal til at få sine videoer vist frem på. Dermed har du også en stor mulighed for at opbygge tætte og ægte relationer til dine kunder.

Hvilket reklamebureau kan lave professionelle videoer?

Mediehuset København kan lave flotte, interessante og profesionelle videoer. Mediehuset København er et reklamebureu, som besidder de kreative virkemidler, som skal til for at lave en video, der virker. Mediehuset København har over 20 års erfaring med levering af videoproduktioner til facebook annoncering, grafisk produktion, m.m.

Så det gælder bare om at komme i gang med video til online markedsføring!