Min mand og jeg har ejet en restaurant nede ved fjorden i godt tyve år. Vi går meget op i vores virksomhed, og vi er glade for vores ansatte. De er alle sammen med til at yde deres til, at få virksomheden til at køre rundt. Nu har vi trods alt arbejdet i denne branche i over tyve år, og vi tror på at med en god portion mod og vilje, og en stor position kærlighed, kan man få hvad som helst oppe at køre. Min mand har altid styr på regnskaberne, og har det store overblik, hvor jeg er bedre til indretning. Jeg har på det seneste opdaget at de terrassevarmer, som vi kører med ude på terrassen i restauranten er ved at være for gamle, har jeg besluttet mig for at vi skal investere i nogle nye terrassevarmer. Derfor gik jeg på internettet for at søge om hvilke slags terrassevarmer jeg kunne finde, som ville passer perfekt til vores lille biks.

Solamagicshop

Ekstra rabat

Jeg fandt ud af at det var til en rimelig pris jeg kunne få nogle varmer til ude foran, spørgsmålet var bare om de skulle køre på el varme eller infrarød varme. Jeg synes begge muligheder var gode, derfor besluttede jeg mig for at købe lidt af hvert. Så nu har vores restaurant våde varmer med el varme og med infrarød varme. For mig var det også vigtigt at disse nye varmer så pæne ud, så det stadig ser attraktivt ud for nye gæster. Derfor gik jeg meget op i udseende på disse varmer. Dem med el varme var særdeles flotte, og faktisk fik jeg ekstra rabat, da jeg købte flere på en gang. Det er ikke sidste gang jeg handler hos denne forhandler.