Valgfrihed til folket

Folkets mandat

Vores ekspertpanel er vores kvalitetsstempel. Ekspertpanelet er jer ? mennesker som dig og mig. Jeres smag og mening sætter retningen for alle vores produktmæssige udspil og tiltag.Med udgangspunkt i dyb professionalisme, kvalitetssans og en produktbaseret kulturarv, skaber vi snus og tyggetobak. Vi lytter til forbrugerens forslag og ønsker – og herfra skaber vi produkter, med afsæt i vores kerneværdier.

Vi tror på, at en flad struktur sikrer transparens, enkelhed og rum til kreativt samarbejde i hele ministeriets virke. Vores mission, vision og mærkesager sætter hver dag retningen for, hvad vi gør, hvor vi skal hen og hvad vi tror på. Sådan lyder det hos Ministry of snus.

Enkelt og simpelt

I Mistery of snus skaber de snustobak som autentiske, smagfulde løsninger til folket, og ønsker at fremtidssikre din nydelsesoplevelse. Helt enkelt og simpelt – uden overflødige detaljer og forstyrrelser. Den faglige kulturarv og grundlæggende værdier går tilbage til 1826, og bygger på professionelt håndværk nedarvet gennem fire generationer. Gennem mere end et århundrede har de varetaget folkets interesse og produceret snustobak i Danmark til den kræsne bruger. Det originale håndværk er tilsat forskellige smage og holdninger, og derfra videreudviklet til de produkter, som formidles til en international skare af frie, bevidste brugere.

ministry of snus

Hos Mistery of Snus tilbydes tyggetobak til europæiske kunder, snus er kun tilgængelig til forsendelse i Sverige og Norge. I Danmark er det ulovligt at sælge snus. Det er dog lovligt, at du importerer snus til dit private forbrug. Ifølge loven er det forbudt at markedsføre og sælge tobak i Danmark, hvis det indtages oralt og ikke er beregnet til at inhalere eller tygge. Men som sagt, er det lovligt at importere snus i Danmark til eget forbrug.