En dåse til hver en lejlighed

Ministry of Snus er en virksomhed beliggende i Svendborg, der sælger tyggetobak og nikotinposer. Butikken ligger i smukke, lyse lokaler lige ved siden af kontoret. Ministry of snus har placeret kontoret lige ved siden af butikken, så de på den måde er i tæt kontakt med forbrugernes efterspørgsel og hurtigt kan stille sig til rådighed ved efterspørgsler. Produktionen af røgfritobak er ligeledes placeret i nærområdet, så der er ikke langt mellem lokationerne. Ministry of Snus’ produkter sælges ikke kun i den flotte butik, men er også at finde på hylderne i kiosker og supermarkeder landet over. Dét, der især gør Ministry of Snus helt speciel, er deres online shop, der tilbyder en dåse til hver en lejlighed. Går man ind i deres shopmodul, kan man selv designe sine egen dåse til tyggetobak eller nikotinposer. Der er flere forskellige faktorer, der kan skrues på, og således kan man designe en dåse til hver en lejlighed.

Tyggetobak i Danmark, snus i Sverige

Det er i EU bestemt pr. lov, at der ikke må sælges snus i Danmark. Det er kun Sverige, der har en lang tradition for snus, som må sælge det. Norge, der også har lang tradition for snus, er ikke med i EU. I Danmark må man derimod sælge tyggetobak samt nikotinposer, hvor tobakken er taget væk, og der kun er den rene nikotin tilbage. Tyggetobakken findes ligeledes kun i poser. Snus er i modsætning til tyggetobakken mere fintskåret og findes også uden poser. Det er således muligt at kende en snuser i Norge og Sverige på de gule fingre, da de selv skal forme snusen, inden den kommes i mundhulen.

Tyggetobak som den nye trend

I takt med at rygelovgivningen er blevet accepteret af det danske folk, har man fundet andre nydelsesmidler i stedet. Det er blevet svære at ryge, da det er forbudt på de fleste arbejdspladser og i offentligt rum. Med tyggetobak er det noget nemmere, da det ikke er til gene for andre. Tyggetobak er derfor et individuelt frit valg, som Ministry of Snus støtter op om. Ved at tilbyde individuelle dåser med tyggetobak og nikotinposer i deres onlineshop, sikrer Ministry of Snus, at alle har let tilgængelighed til dette valg.