Er det på tide, man skal have skiftet klædeskabet ud – så vælge den helt rigtig butik. Går man meget op de gode kvalitets mærker, hvor tøjet holder sig pænt i længere tid, så kan det være en god ide at tjek butikken Mr. ud. Hos mr.dk kan man få det lækreste mærke herretøj, i super gode kvaliteter. De kører med rigtig mange kendt lækre mærker, som både er Hugo Boss, Gant, Diesel, Matinique og mange andre rigtig lækre mærker. Mr kæden, har både deres internet hjemmeside, samt deres fysiske butikker rundt i landet. Så hvis man er i tvivl om hvad for en størrelse man skal have, kan man finde tøjet ide i butikken. Det kan nemlig være ret svært, at finde lækkert tøj over nettet, hvis man ikke helt ved hvad størrelse man er. Men hvis man ved det, kan det også være super nemt. På deres hjemmeside kan man også finde en rigtig god størrelsesguide, der kan hjælpe en. Dog skal man have gang i målebåndet.

Shop online eller i butik

Skal man vælge at købe sit tøj over internettet eller i en fysisk butik, er meget op til en selv. Det fleste mænd, som skal ud og købe nyt herretøj, gider ikke altid købe deres tøj i butikkerne. Man synes måske det tager lang tid, eller at man bare ikke orker at prøve tøj. Derfor er det blevet så nemt at handle over internettet, hvor de udbyder lige så meget lækkert herretøj, som i butikkerne. Køber man sit herretøj over internettet, kører Mr. med høj Bytteservice. De går nemlig ind for at det skal være nemt, at bytte ens tøj over nette. Så derfor hvis man har købt noget over nettet, kan det også byttes i butikker, dog ikke som betaling online. Hvis man vil have sine penge tilbage, skal retur- og byttesedlen byttes sammen med tøjet.

Tøjet

Skal man ud og have kæleskabet udskiftet, eller bare kunne tænke sig lidt mere til samlingen, vil Mr. udøve den bedste service til at finde det helt rigtig tøj, som passer til dig. Ligemeget om det er til hverdags brug, eller om man skal bruge noget fint til en kommende fest, så kan Mr. hjælpe. De har alt , samt i butikkerne. Lige fra striktrøjer til jakkesæt, kan de klare. og man kan altid regne med god kvalitet, fra lækre mærker, som Matinique og en masse andre.
Så hvis man går og drømmer om noget nyt moderne tøj, tjek Mr.dk ud eller ag ind i en af deres fysiske butikker. Servicen er topprofessionelt, og kan hjælpe med at finde der ret vigtige, i forhold til hvad man går og mangler i sit klædeskab. Hos Mr. er man også sikker på, ordentligt kvalitets tøj, som holder i mange år.