Tag rens

Trænger dit tag til en rens? Mange danskere kan se klimaforandringerne på taget. Det kan ikke undgås at der med tiden kommer belægninger, hvilket gør taget sårbart. Det gør at taget suger for meget vand til sig, og når frosten kommer, så kan der i værste fald opstå frostskader på belægningen. Derfor kan du med fordel vælge at købe tag rens. På den måde vil du kunne glæde dig over et pænt og rent tag, men det vil på længere sigt også kunne betale sig. Udskiftning af tag er meget dyrt, og noget de fleste gerne vil undgå.

Det er vigtigt at holde dit tag fri for mos og alger, da det også kan resultere i et utæt tag. Med rens til taget, så undgår du at de organiske belægninger slår rodfæste ned i dit tag.

Hvis du vil forlænge leve tiden på dit tag, så følg linket her og læs mere om tag rens: middel til tagrens

Er du i tvivl om hvordan man bruger tag rens? Så følg linket og læs meget mere om anvendelse af rens til taget.

Der findes mange forskellige produkter til rens af taget, og derfor er det vigtigt at du sætter dig ind i hvilke du skal anvende. Der er også stor forskel på hvordan og hvornår man anvender tag rens, her tager man ofte stilling til temperaturer.

Bemærk at tag rens ofte er meget kraftigt, og derfor skal overskydende væske samles op! Det må altså ikke ledes ned i jorden, vandløb eller kloak. Resterne skal afleveres på genbrugsstationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *