Når jeg køber blækpatroner, kan jeg godt tit få en tanke om, hvorvidt det er muligt at købe genopfyldning blæk i stedet for. Jeg mener jo bare, at selve mine blækpatroner fejler jo ikke noget. De er bare tomme. Men er det så virkelig nødvendigt at smide dem ud, for at købe nogle nye. Det er jo ikke fordi det er så let at finde billige toner, så det kunne måske være smart, hvis man kunne spare nogle udgifter på, bare at fylde de blækpatroner op, som man allerede har. Nu kommer jeg også ud af en familie, der tænker meget på klima og miljø. Ikke at jeg er sådan en hippie fanatiker. Men jeg synes bare godt, at hvis muligheden er der for det, så er det da dumt ikke at benytte sig af det. Om ikke andet, så for at spare nogle penge og ressourcer, fra print-tech.

billige toner

Måske et nyt marked

Indtil nu har jeg ellers været god til at finde billige toner på nettet. Jeg er god til jævnligt at kigge rundt på forskellige sider, for at se, om de skulle have tilbud eller kampagner omkring nogle ting. Og så ellers bare købe et ordentligt lager med hjem, hvis det er, at jeg finder et godt tilbud. Det har også gjort, at jeg i meget lang tid bare har levet på mit lager. Men nu er det lager altså ved at være tomt. Og derfor er det også, at jeg er begyndt at tænke i alternative løsninger, såsom muligheden for at genopfylde sine gamle patroner i stedet for at investere i nogle nye. Hvis ikke det allerede er opfundet, hvilket det nok er. Så ser jeg i hvert fald kæmpe potentiale i sådan et marked. Det kunne være, at man skulle gribe sig i kast med det?