Smarte gardiner

Gardiner findes i et væld af modeller, former og ikke mindst farver. Mørklægningsgardiner er idelle til eksempelvis børneværelset, idet de lukker alt lys ude, så selvom det er sommer, hvor det først bliver sent mørkt, ja så vil det synes som aften og nat for barnet, når det skal i seng om aftenen, og det stadig er lyst. Elektriske gardiner gør det nemt at betjene sine rullegardiner og sine persienner. I stedet for at slide dem ved at hive i dem, hvergang man vil have dem trukket op eller ned af vinduet, kan de i stedet betjenes med en fjernbetjening, eller sågar en app, hvorved det hele kører automatiseret. Man slipper derved også for at slide dem op alt for hurtigt. Gardinbus Danmark har specialiseret sig i gardiner, både mørklægningsgardiner og elektriske gardiner, og man kan booke et gratis besøg af Gardinbussen, så man kan se nærmere på det store udvalg.

Elektriske gardiner er som sagt en af de ting, man finder hos Gardinbus Danmark. Gardinerne betjenes med et par få klik på en fjernbetjening, så ligger man komfortabelt i sofaen og kigger Netflix, og vil gerne holde lyset ude, ja så er det altså ikke længere nødvendigt at rejse sig fra sofaen, for at man kan trække gardinerne for. Man behøver ikke flere fjernbetjeninger til flere gardiner, en er nok til at betjene dem alle. Vil man i stedet have en mere statisk løsning, ja så kan man også få monteret en kontakt, hvorfra gardinerne kan betjenes.

Selvom gardinerne er elektriske, sliper man for at have ledninger hængende. Det gør man fordi, at de elektriske gardiner kommer med en batterimotor, hvor det blot er nødvendigt, at man skifter batterierne i motoren efter behov. Det er her vigtigt at understrege, at der er tale om en meget lydsvag motor, så man ikke tror, at det er en larmende motor, der driver gardinerne.

Som den digitale tid vi lever i, hvor flere og flere af vores ting kan betjenes via en app på ens smartphone, gør det sig også gældende for de elektriske gardiner. Uanset om man er hjemme i huset, hvor gardinerne skal betjenes, eller om man er ude og rejse, og dermed langt væk fra huset, ja så kan gardinerne betjenes. Dette er også en måde, hvorpå man kan gøre sit hjem mere tyverisikret, da det vil se ud som om, at der er nogen hjemme, når gardinerne er trukket fra og til på forskellige tidspunkter af døgnet.