Skab din drømme atmosfære i med disse unikke gardiner

Duo rullegardiner kan skabe en unik og stemningsfyldt atmosfære uden besværet fra almindelige gardiner. Fra din yndligspladb i sofaen, kan du med et enkelt klik skabe et fantastisk lysindfald – eller nyde udsigten uhindret.

Duo Rullegardiner er skabt af to forskellige baner stof: En der er gennemsigtig – og en der er semi-mørklæggende. Ved hjælp af fjernbetjeningen, en vægkontakt, din smartphone eller – selvfølgelig – den gode gamle håndbetjening, kan du let og enkelt indstille gardinet, så det enten lukker solen ude, skaber et levende lysindfald i rummet eller åbner helt op for din udsigt.

Med Duo Rullegardiner er det slut med at skulle rejse sig fra sofaen, og med det unikke SmartHome system til din smartphone eller andet device, kan du uden problemer forudindstille en lang række scenarier, der passer ind i din dagligdag.

Spar for eksempel på kølingen af huset ved at sætte gardinerne til automatisk at køre ned, når solen rammer dem. På den måde holder de varmen ude, og sikrer en behagelig indetemperatur.

Du kan også indstille dine egne tidsplaner, som du for eksempel kan bruge, når du tager på ferie. Så kører gardinerne selv op og ned, så det ser ud som om, der er nogen hjemme.

Mange fordele at hente hos Poweredblinds

Hos Poweredblinds kan du bestille gratis stofprøver hjem, og på den måde sikre at du får lige de Duo Rullegardiner, der passer ind i dit hjem. Poweredblinds forhandler tre forskellige serier af Duo Rullegardiner, og de kommer i et hav af nuancer og farver, der sikrer, at du kan skabe lige den oplevelse i hjemmet, som du ønsker.

Duo rullegardinerne er fremstillet efter mål som sikrer, at intet lys slipper ind af irriterende sprækker – kun det lys, du selv ønsker kommer ind.

Monteringen er super simpel og kan klares af alle. Motorerne på det elektriske Duo Rullegardin er usynlig og trådløs. Batterierne skal i gennemsnit skiftes én gang om året – også det er en simpel manøvre.

Og så er langt de fleste Duo Rullegardiner fremstillet af genanvendelige PET-flasker.

Bestil dine Duo Rullegardiner allerede i dag. https://www.poweredblinds.dk/duo-rullegardiner/