Signetringe

Brug en signetring til at gøre brevet mere personligt

Skal du snart holde en stor fest, måske en rund fødselsdag, et dejligt bryllup eller noget helt tredje? Så kan du gøre invitationerne meget mere personlige ved at bruge en signetring til at forsegle brevet.

Fremstå næsten royal med forsegling

Du har sikkert set de i mange film, hvor de kongelige altid har forseglet breve og dokumenter, som ingen andre måtte læse. Og hvis du gerne vil være lidt royal til den store fest, kan du med fordel finde de Signetringe, som vil gøre dine breve og invitationer til noget helt specielt. Signetringe bruges nemlig til forsegling af især breve, og de kommer med mange forskellige motiver. Hos Flexskilte kan du få lige den signetring, som du ønsker dig. Og det er meget populært.

Hvad kan du bruge det til?

Segl er i fortiden brugt som en form for signering af dokumenter og breve osv. Men det er også blevet brugt til at mærke sine ejendele, hvor man fx brændemærker et segl ind i metal eller andet for at vise, at det her tilhører mig. I dag bruges det kun til æstetiske formål, men metoden at bruge det på er helt den samme. Man opvarmer voks, lak eller andet materiale, som kan størkne. Herfter drypper man det ned på det sted, hvor man vil have stemplet, og så sætter man sin signetring ovenpå og trykker ned. Når du så fjerner signetringen igen, vil der være dit helt eget mærke.

Find den signetring, du ønsker dig, hos Flexskilte.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *