Showroom med fliser til hus og have

Jeg bliver altså inspireret af at komme på forskellige showroom med enten møbler, både eller fliser til både inde og ude. På en af vores køreture på Fyn, kom vi forbi en af danskfliselager.dk showrooms, og da vi havde god tid, gik vi da lige ind for at se hvad de havde – og det skulle vise sig, at det var en rigtig god ide vi fik der, for ud af vores besøg på dette showroom, så fik jeg et nyt køkken. Det kan så godt være at min mand ikke lige syntes at det var så god en ide som jeg, for det var jo ham der skulle lave al arbejdet for at få lagt nye fliser i køkkenet, og så lige renovere resten med det samme, nu han var i gang – ja, det er bare med at holde mandfolkene i gang ellers laver de bare dumme ting.

Danskfliselager.dk og deres store udvalg

Jeg ved ikke om jeg havde en bagtanke da jeg lokkede min mand med ind i det der showroom, men jeg blev hurtig inspireret af deres mange flotte fliser, og den Flise vi valgte, var af en førsteklasses kvalitet, og så til den laveste pris på markedet, hvilket vi først opdagede, da vi fik at vide at der var prisgaranti – det var så til gengæld noget min mand godt kunne lide. Så ud fra at vi bare lige var ude at køre en tur, og til at der stod et sprit nyt køkken på de flotteste fliser gik der ikke lang tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *