Solen begynder at komme frem i Danmark og det betyder, at der snart er vejr til at komme ud og lufte sin båd på det danske hav. At sejle forbindes for mange med noget afslappet og befriende. Følelsen af at komme ud på det åbne havn i den friske, danske vind, giver mange nyt liv og en følelse af total frihed.

En båd, som har stået vinteren over skal ofte under renovering. Det er vigtigt, at der bliver tjekket op på både skroget, motoren og masten. Der skal også være styr på lakeringen og selvfølgelig, at der ingen huller er i båden. Som bådejer er dette vigtigt i og med en tur på haven giver en båd meget slid gennem årene.

Når båden er renoveren og der er styr på diverese lappelser og renoveringer, så er der mange, som godt kan unde sig selv lidt luksus og en mindre ‘upgrade’. Med dette menes der tilbehør til en allerede fint fungerende båd. Et godt forslag kunne være at tage et kig på hjemmesiden: marinehandlen.dk. På denne hjemmeside er der fyldt med sejler- og bådudstyr. Dette er en lækker og nemt overskuelig hjemmeside, som har en masse at tilbyde til nogle fornuftige priser.

En idé kunne være, at investerer i en kikkert, som kan hjælpe dig til at navigere på havet.

Denne kikkert, som i øjeblikket er sat ned til 1.799 DKK fra 1.999 DKK, har ovenikøbet kompas, som er en stor fordel og en stor nødvendighed når man skal finde ‘vej’ på havet.

Et andet forslag kunne være et nyt kompas, der som sagt er en essentiel del af at sejle. Dem er der massere af på marinehandlen.dk. Der er sågar mange, mage forskellige kompasser.

Et helt tredje forslag kunne være, at købe en ny fender til sin båd. Dette er en form for kofanger, som holder båden fra at ramme kajen eller beskadige andre både. På denne hjemmeside er der massere mulighed for en ny fender.