Sådan forbliver t-shirten hvid som ny

Det sker af og til at man kyler sine hvide t-shirts ud, fordi de er skjoldet, har pletter eller er blevet gråt med tiden. Men med et par gode tips, kan man forlænge levetiden på sin t-shirts.

Har dine t-shirts fået et par knap så charmerende svedpletter, jan man gnide pletterne med en halv citron eller eddike. Derefter kan man sagtens sætte dem til vask og voila – pletterne er forsvundet.

Invester i ordentligt vaskemiddel beregnet til hvidt tøj, det kan nemlig godt betale sig i længden. Vaskepulver til hvidt tøj har ofte de enzymer der skal til, for at rense hvidt tøj. og undgå så vidt muligt at blande hvidt med farvet tøj. Også selvom tøjet har pastelfarver. Er undertøjet ikke så hvidt mere, kan man købe afblegning af lingeriet i Matas som skånsomt afbleger tøjet igen så det ikke er gråt og kedeligt at se på.

Sidst men ikke mindst, sørg for at rense vaskemaskinen med speciel afkalker til maskinen. Sidder der gammel skidt og farve i maskinen, kan det nemlig påvirke vaskeresultatet af det hvide tøj.