Kender i det, hvor man sidder sammen med sine aller bedste venner, og så ene forslår, om man ikke vil med og rejse? Snakken går, er drømmene om alle de forskellige steder, man kunne tænke sig at komme hen, kommer frem.

Om det bare er en dejlig badeferie, en uge eller to, kan det blive en helt vildt dejlig oplevelse. Rigtig mange unge som er på videregående uddannelse, har lang sommerferie, det kan derfor være en oplagt muligt for at nyde syden et par uger. For man kan faktisk finde mange dejlige ferie, som ikke er så dyre, hvor studerende også kan være med. Der er også mange unge mennekser, som har 2 månedernes sommerferie, som vælger at tage til steder som er længere væk i længere tid.

Det kan være man har sabbat år, eller tænker man godt kan nå en længere rejse i sin sommerferie. Så er rådet, at man skal gøre mens man kan og har tid. Hvis man elsker at rejse, få husk at komme afsted. For inden man ser sig om, er man opslugt i arbejde og familie, og måske ikke har så meget tid mere, som man engang havde.