Min søster og jeg har fået til opgave, at kigge efter en ny sofa til vores stue. Min mor og far har endelig besluttet sig for, at vi skal have nogle nye møbler i vores stue. Den har så også stået uændret siden vi flyttede ind, og det er ved at være 10 år siden. Min søster og jeg har i lang tid pint og plaget mine forældre, om at vi ikke snart kunne få noget nyt. Vores tidligere sofa er simpelthen blevet så slidt, at den slet ikke er behagelig at ligge i længere. Så nu har vi endelig fået overtalt vores forældre til, at komme med ud og kigge på en ny sofa. Det er bare på den betingelse, at min søster og jeg skal ud og sondere området lidt før de gider. Så vi har besluttet os for, at vi skal ud sammen i næste uge for at kigge i alle de forskellige butikker for at se om der er noget, vi kan bruge.

Mere end vi havde forventet

Da min søster og jeg først var kommet af sted, så kunne vi godt se at det ville være lidt sværere en opgave end vi lige have troet. Der var simpelthen så mange ting, at vælge imellem og vi kunne slet ikke blive enige om hvad der var bedst. Min søster blev ved med at kigge på en Hjørnesofa, og jeg kunne slet ikke få øjnene væk fra to sindssygt lækre Hvilestole. En Hjørnesofa kan man altid få, hvor Hvilestole er lidt mere specielle. Vi kunne dog slet ikke blive enige om, hvorvidt det skulle blive en Hjørnesofa, eller om det skulle være de to Hvilestole. Da vi kom hjem besluttede vi os for, at kigge inde på 123lagersalg.dk – Møbler hvor man også kan se et stort udbud af mange forskellige møbler.