Nyt køkken med Kitchenbutler

Tiden var inde til at køkkenet skulle renoveres – tankerne gik i ring, skulle det være helt nyt, skulle det bare være noget af køkkenet, hvilke elementer, skulle hvidevarerne også skiftes, eller kunne de godt bruges lidt endnu. Til sidst fik jeg nok, og kontaktede kitchenbutler.dk, da jeg havde hørt, at de var rigtig gode til at rådgive og vejlede sådan nogle forvirrede mennesker som mig. Det var godt jeg gjorde det – for ikke bare kunne de vejlede og rådgive mig, men de kunne også sørge for at jeg fik netop det køkken jeg altid havde drømt om, og selvom jeg ikke lige havde alle pengene lige her og nu, så kunne de også hjælpe mig med at få finansieret det jeg lige stod og manglede – og det er jeg glad for den dag i dag, at jeg gjorde.

Kitchenbutler.dk hjalp mig videre

Jeg fik rigtig mange gode ideer hos Kitchenbutler, og de hjalp mig også med at realisere det der kunne lade sig gøre hjemme hos mig, for et er hvad man går og tænker kan lade sig gøre, og et andet er, om det nu også kan lande sig gøre. Kitchenbutler.dk sørgede for at der var en der kom forbi mit hjem, målet mit køkken op, og derefter gik vi i gang med at se hvilke køkken elementer der skulle ind, hvilken bordplade, hvidevarer og vask. Herefter gik resten af sig selv, køkkenet blev leveret og sat op, og i dag har jeg det flotteste køkken jeg kan tænke mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *