Min mormor og morfar er lige flyttet fra deres gamle hus. Det har været lidt af en omvæltning for dem, da de har boet i det andet hus i rigtig mange år. For at være præcis tror jeg faktisk, at de boede i det i syvogtredive år. Så det er jo meget ældre end jeg er. Men efter at de er blevet gamle, og helbredet ikke helt er det samme mere, var det nødvendigt at flytte til noget mindre, som kræver knap så meget vedligeholdelse. Selvom det godt nok ikke var med min morfars gode vilje. Men det nye hus de har fået er rigtig fint. Det eneste der skal laves er køkken og bad. Umiddelbart kan det jo godt lyde lidt som et projekt, men min far arbejder inden for køkken og bad. Og han kan derfor hjælpe dem, så det ikke bliver så uoverskueligt.

køkken og bad

Håber det nye hus bliver lige så godt

Allerede fra start af har de besluttet sig for, at de ville have et byg selv køkken. Det kunne de også lige så godt, når min far kan hjælpe dem. Så er der ikke nogen ide i, at bruge ekstra penge på et færdigt køkken frem for et byg selv køkken. Derfor var min mor og jeg også ude med dem og kigge på køkkener i sidste uge. Aldrig har jeg da set så mange køkkener. Vi skulle virkelig igennem mange, før de fandt et, som de kunne lide. Men jeg må så sige, at det de fandt frem til også er rigtig flot. Så nu er det bare min fars opgave at få køkkenet sat op. Og lige så snart køkken og bad er færdig, er de klar til at flytte ind i deres nye hus. Jeg glæder mig virkelig på deres vegne, og håber de kommer til at få lige så mange gode år i det nye hus, som de havde i det gamle.