Ny bænk til haven

Til sommer vil jeg gerne gøre min have i stand, købe nogle nye ting til den og få den til at se rigtigt fin ud. Nu har jeg fået et job, hvor jeg har mindre timer, og jeg har tid til at gå rundt i haven og ordne det ene og det andet. Jeg har altid gået op i havemøbler, og man kan vej godt sige at jeg elsker flotte havemøbkler. Min mand synes også at det er spændende at ordne haven, så jeg tror det bliver et fællesskab projekt i juni måned. Jeg er allerede begyndt at se hvilke tilbud der er på havemøbler, og hvilke havemøbler jeg godt kunne tænke mig. Jeg har allerede en masse fine havemøbler, som jeg er rigtig glad for. Så nu tænker jeg, at det skal være en vandfontæne til ude jeg skal investere i. Jeg har altid drømt om lyden af rislende vand, fugle der fløjter og en kop iste i min have. Der er billige vandfontæne til ude i øjeblikket, og jeg overvejer nu at købe den. Mine naboer har allerede anskaffet sig et, og jeg er meget imponeret over deres.

se deres flotte butik her

Udstilling i haven

Min mand bygger ofte selv fuglehuse, små skulpturer ud af træ, og det ser pænt ud. Vi kan godt lide at lave små udstillinger ude i haven. Jeg søgte online på granitbænk tilbud, da jeg altid har ønsket mig sådan en. Søgningen på granitbænk tilbud gav mange resultater. Der var nogle meget idylliske bænke, som ville passe perfekt ude i vores have. Der var et rigtigt godt granitbænk tilbud i tilbudsavisen i dag, som jeg ikke kunne stå for. Så nu er jeg blevet indehaver af en ny bænk. Jeg glæder mig til at vise man mand den.