Min lillebror skal giftes til efteråret, og derfor skal vi jo også ud og investere i noget nyt tøj. Min bror og to af hans venner skal blandt se, om de ikke kan finde nogle billige veste. Min lillebror vil nemlig rigtig gerne have, at de matcher i tøjet, og derfor skal de også have de samme veste, fra JY. Men da sådan nogle ofte er ret dyre, har de besluttet sig for, at de ville se, om det ikke var muligt at finde nogle billige veste. Eventuelt online. Min moster havde nemlig hørt om en side, hvor man kunne bestille billigere tøj til bryllup og lignende begivenheder. Så jeg tror lidt min lillebrors plan er, at gå derind for at se, om han ikke kan finde nogle billige veste derinde. Jeg må også give ham ret i, at det kunne se fedt ud, hvis de alle sammen havde det samme tøj på.

punk birds køber du hos JY

Må få en ny kjole af min mor

Men drengene er jo ikke de eneste der skal have nyt tøj. Min mor har lovet, at hvis vi kunne finde nogle billige kjoler, ville hun gerne give min søster og mig en kjole til brylluppet. Så nu leder min lillesøster hele internettet igennem for at finde sider, hvor hun kan købe billigt tøj. Heldigvis er der rigtig mange sider, hvor de sælger billige kjoler. Og også fine kjole, som man kan have på til bryllup. Så der skulle altså være en chance for, at vi kan finde en, både som min mor vil betale, men også som er fin nok til bryllup. Uanset hvad, er det i hvert fald altid sjovere og have noget nyt på til fest, end at dukke op i et eller andet, man allerede har haft på en gang. Men det er nok bare en pigeting. Jeg er i hvert fald sikker på, at min far ikke har samme holdning.