Vi har altid den tradition hjemme ved os, hvor vi starter dagen ud med, at min far går ud og hejser fødselsdagsflag. Det er så min tur til at hejse fødselsdagsflag denne gang, da det er min fars fødselsdag i morgen. Vi hjælper hinanden med, at pynte flot op inde i stuen, med flag på snor osv. Jeg fandt desværre ud af, at vi ikke havde flere flag på snor,  eller flere små fødselsdagsflag. Så jeg måtte skynde mig ud og købe nogle flere efter skole. Nede i den lokale superbrugs, havde de adskillige udgaver af det danske flag. Jeg måtte bare skynde mig, at tage nogle forskellige nogle. På vej hjem fra brugsen, kom jeg i tanke om, at jeg helt havde glemt en gave til min far. Jeg ringede til min søster, og aftalte at vi skulle købe noget fra solwang design, da min far havde ønsket sig noget fra dem, som kunne købe hos kæphesten.dk

reisenthel

Næste morgen

Da vi vækkede min far næste morgen, var der pyntet rigtig pænt op ude i køkkenet med flag på snor osv. Jeg havde været ude og hejse flaget, samt dækket op til den helt store morgenbuffet. Da vi kom ud i køkkenet, og min far havde fået mere eller mindre alle gaver, måtte jeg fortælle ham at min søster og min gave først kom senere. Efter det store morgengilde tog vi hver især i skole og på arbejde. Senere på dagen kiggede jeg forbi posthuset for, at se om min pakke var kommet. Det var den heldigvis, og uden på pakken stod der solwang design. Da jeg kom hjem, kunne jeg allerede se glæden på min fars ansigt. Han nærmest flåede pakken ud af hænderne på mig, fordi han kunne se det var noget han havde ønsket sig. Heldigvis faldt det i hans smag det mig, og min søster havde køb.t