Lige nu går jeg med en lille drøm om at flytte ned i et feriehus provence. Jeg har længe godt kunne tænke mig  at flytte lidt væk fra Danmark og komme ud og prøve noget noget. Derfor ville det måske være oplagt at find et feriehus i udlandet, som jeg kan flytte ned i, i nogle måneder. Jeg går lidt og overvejer, om jeg måske så enten skal vælge at spare sammen til at bo i en længere periode i et feriehus provence  eller jeg måske også skal se om jeg kan finde et arbejde dernede, hvilket kunne være rigtig spændende, hvis jeg kunne det. Provence ligger i Frankrig, som efter min mening er et helt fantastisk land. Jeg elsker  virkelig Frankrig og har været der en del gange efterhånden, hvilket  også er derfor, at  jeg sagtens kunne finde på at flytte dertil for en kortere periode om at gøre, med hjælp fra villapartner.dk

feriehus provence

Prøve at bo i udlandet

Som  sagt Provence ligger i Frankrig, hvilket også gør det endnu sjovere at flytte til landet, da der jo er lidt varmere en kølige Danmark og så er kulturen jo også bare så meget anderledes, hvilket jeg godt  gad og prøve på længere sigt. En lille ferie på 7 dage er jo bare slet ikke det samme som et bo i det skønne land. Jeg skal helt klart find et feriehus i udlandet snarest. Har nogle af jer prøvet at bo i et feriehus  provence over en længere periode, så gad jeg altså virkelig godt høre hvordan det var om bo der. Det er altså sjovt at høre fra andre hvordan det er, inden  man selv tager skridtet og river alt op herhjemme for at flytte ud af landet og prøve noget nyt udenfor dejlige Danmark.