årsrejseforsikring med safeawayDa jeg i sommers skulle to måneder ud og rejse til australien, havde jeg brug for en god rejseforsikring, der kunne dække ind, hvis der skulle ske mig noget dernede. Godt nok havde jeg en rejseforsikring i forvejen, men den dækker desværre kun europa. Derfor blev jeg nødt til at finde en rejseforsikring, som jeg kunne bruge i australien også. Sådan en rejseforsikring er ret så dyr, men heldigvis kunne jeg få den en del billigere, ved at tegne en ungdomsrejseforsikring, da jeg stadig er “ung” i deres øjne og derfor kunne spare lidt penge. Det var super lækkert, at jeg kunne få forsikringen billigere, end hvis jeg ikke var ung. Sådan en ungdomsrejseforsikring fik jeg lavet hos SafeAway.dk, der er et rigtig professionelt og ikke mindst dygtigt rejseforsikring selvskab, der hjælper rigtig mange unge, med at få lavet en god forsikring.

Husk nu at få lavet en afbestillingsforsikring

Noget af det dummeste man nok kan gøre, når man sådan skal ud og rejse er, ikke at få tegnet en afbestillingsforsikring. Her er det lige meget om hvor man rejser hen og hvor længe man er væk. Tegner man ikke en afbestillingsforsikring når man rejser ud, og at der så sker en noget, kan det hurtigt blive dyrt. Sker det at et familiemedlem bliver syg eller at en person måske endda går bort, kan man ikke afbestille sin rejse til udlandet. Det er virkelig mange penge og en god oplevelse at spilde op imod hvad det koster at tegne en afbestillingsforsikring billigt og blive dækket, hvis der nu skulle ske en eller et familiemedlem noget, som forhindre en i at rejse afsted til udlandet. Jeg skyndte mig derfor at tegne sådan en forsikring også og sparede endda nogle penge, ved at tegne begge forsikringerne på en gang.