Lækker brusekabine fra Wellmore

Renovering af badeværelse, køb brusekabiner hos wellmore A/S

Er du igang med at bygge nyt eller renovere dit badeværelse, står du overfor mange valg. Så læs med i denne artikel så du kan blive meget mere afklaret omkring hvilket valg der er det rette for dig

I den anledning kan det være en idé at investere i brusekabiner. Bryd den gamle brusevæg ned og pynt i stedet badeværelset op med et stilrent brusekabinet fra Wellmore. Har du spørgsmål til, hvorvidt vores modeller kan passe ind på dit badeværelse, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Fordele ved en MaXXwell brusekabine og badekar

Wellmores MaXXwell brusekabiner er præfabrikerede. Når du vælger en MaXXwell brusekabine får du en fix og færdig bruseløsning. Fordelen ved en færdigproduceret brusekabine fremfor selv, at konstruerer og opbygger en bruseløsning med eksempelvis flise- eller glasvægge er:

Færdig bruseløsning som er nem og hurtig at etablere
Ideel som midlertidig nødløsning i eksempelvis bryggers, køkken, soveværelse eller et wc-rum
Kan jf. SBI-anvisning 252 som udgangspunkt etableres i belastningsklasse L (lav) eller belastningsklase M (middel). En præfabrikeret brusekabine er derfor billigere at etablere end eksempelvis en bruseniche opbygget af fliser for kravene til en bruseniche stiller højere krav til vådrumssikring af hele rummet
Flytbar badeløsning.
Må man opsætte en brusekabine uden vådrumssikringbruse kabine

Ved etablering af badeløsninger skal du være opmærksom på, at der foreligger lovgivningsmæssige regler og krav til vådrumssikring som du skal følge, og som kan være væsentlige og afgørende ved et hussalg eller ved forsikringsspørgsmål.
Husk også at kigge på deres lækre badekar, de har virkelig nogle udmådelige fede badekar som man helt klart også bør investere i. De er virkelig lækre.