Er du ligesom mig helt vild med tøj fra mærket cream, bliver du nok lige så vild når du hører, at jeg har fundet det fedeste cream udsalg på nettet. Normalt plejer jeg faktisk at køb cream online, og så her sidste gang jeg var inde og kigge, så jeg at de annoncerede med cream udsalg i næste måned. Jeg skrev det med det samme ind i kalenderen, for det var da for godt til at gå glip af. Jeg satte mig samtidig også til at kigge på. hvad jeg eventuelt kunne være interesseret i at købe. Selvom jeg jo ikke vidste hvad der ville komme på udsalg, synes jeg at det var meget smart, at have en ide om, hvad de havde af forskellige ting, samt lige tjekke, hvilke størrelser jeg ville skulle have de forskellige ting i. Så havde jeg ligesom gjort mit, for at forberede mig på cream udsalg, hos Lunas-UNIvers.

Tøj fra flere mærker

Det smarte ved deres hjemmeside er også, at de har tøj fra andre mærker. Og da jeg længe har haft kig på nogle bestemt vila kjoler, håbede jeg inderligt, at de ville være nogle af dem, som kom på tilbud. Grunden til at jeg er helt vild med vila kjoler, er at de bare passer min figur så godt. Derfor har jeg de seneste år kun købt kjoler fra vila, når jeg har købt dem på nettet, for så ved jeg at de passer.

cream udsalg på lager nu!

Tøj til kommende fester

Da udsalget så endelige åbnede var der heldigvis tre af de kjoler fra vila, som jeg havde kigget på. Og alle sammen var i min størrelse. Så jeg skyndte mig at købe alle tre. Jeg har nemlig nogle fester jeg skal til her hen over sommeren, og så er det altid godt med nogle nye vila kjoler, så man kan føle sig rigtig fin.