Min familie og jeg skal til 50 års fødselsdag i næste uge, og den forbindelse har vi jo selvfølgelig snakket om, hvad vi skal købe til fødselaren i fødselsdagsgave. Jette som fødselaren hedder er det man kalder et vaske ægte udendørsmenneske. Derfor har vi da også tænkt, at gaven skal have noget med det at gøre. Først havde min far foreslået noget fiskeudstyr af en eller anden art. Men både min mor og jeg var enige om, at hun har alt inden for fiskeudstyr, der er værd at eje. Hun er nemlig en meget entusiatisk fisker. Desuden er der ingen af os, som ved noget om fiskeudstyr. Så vi ville helt sikkert bevæge os ud på usikker grund. Og når man gerne vil give den rigtige gave, er det jo ikke så smart.

Fandt den perfekte gave

Så var det min mor nævnte noget bål udstyr. Det synes jeg uden tvivl var en meget bedre ide. Hende og hendes mand griller nemlig rigtig meget, og så er det da oplagt med noget sejt bål udstyr. Selv foreslog jeg en bålgrill. Jeg har flere gange set dem i fjernsynet i forskellige madlavningsprogrammer, og jeg må indrømme, at jeg synes faktisk de er super smarte. Og har man krammet inden for grill, så skal man da selvfølgelig også eje en bålgrill. Så vi sendte min far afsted, for at skaffe sådan en. Og han var faktisk heldig, at få en rigtig fin en. Damen i butikken hvor han havde købt den var rigtig sød, og havde givet ham grillhandske og en tang med i købet. Det må jo siges, at være den fuldendte gave. Lige pånær et sjovt forklæde, som min mor sørgede for at købe nogle dage senere. Så nu er vi klar til at tage til fødselsdag.