Inviter solen indenfor

Rengøring har stor betydning for indeklimaet, hygiejnen og trivslen. Et højt indhold af støv i luften kan give symptomer som irritation i øjne, næse og luftveje, infektioner i luftvejene, træthed, hovedpine og koncentrationsbesvær. Den bedste måde at bekæmpe problemer med støv i luften er at gøre ordentligt rent.

Også kemikalier, parfumer og duftstoffer i luften kan give et dårligt indeklima. God rengøring betyder derfor også, at man undgår at bruge rengøringsmidler, der indeholder parfume, organiske opløsningsmidler eller andre skadelige kemiske stoffer.

Professionel rengøring i Aalborg og Nordjylland

Søger du for eksempel hjælp til vinduespolering eller trappevask i Alborg og Nordjylland, er Resolut et godt bud som samarbejdspartner.

Løbende trappevask sikrer en præsentabel og indbydende ejendom for dig og dine beboere. Trapper i beboelsesejendomme er særligt udsatte, de bliver naturligt og hurtigt beskidte. En ren og velduftende opgang betyder meget for både beboere og gæster, og det giver et godt indtryk af ejendommen. Resolut udfører en grundig og løbende trappevask hver uge eller efter aftale med dig. Smuds, vand og småsten og den daglige slitage sætter sine spor i trappebelægningen. Med en løbende aftale om trappevask sikrer I, at trappens overflade beholder sin styrke ? det er med til at forlænge trappens levetid.

Vinduespudsning, vinduesvask eller vinduespolering: Kært barn har mange navne. Hos Resolut klarer de alt inden for vinduespolering til både erhverv og private. Resolut er en stabil og professionel samarbejdspartner, og har et team af yderst kompetente vinduespudsere, som garanterer kvalitet hver gang. Deres vinduespudsere er kvalificerede til vinduespudsning i alle typer ejendomme, og klarer din vinduespudsning uanset typen af glas og vinduer: palævinduer, glasfacader, trappetårne eller ovenlysvinduer.

Vision, mission og værdigrundlag

Resolut vil være en anerkendt og fortrukken leverandør af rengøringsydelser i Aalborg og Nordjylland, og vil samtidig være kendt for stabilt at levere serviceydelser af en høj kvalitet og udvise konstant punktlighed i opgaveløsningen.

Missionen at sikre en fortsat kontrolleret vækst og succesfuldt at udvikle og effektivisere arbejdet for både ansatte og kunder. Ønsket er at skabe de bedste rammer virksomhedsmæssigt og sikre, at kunderne er tilfredse, og prioriterer en direkte, kontinuerlig og personlig kontakt med kunderne.

Resolut ønsker at fokusere på ordentlighed, tillid og menneskelighed. De behandler alle lige, og arbejder under velordnede forhold, hvor alle er sikret med overenskomst. Deres værdigrundlag vil altid være at sikre et inspirerende og blomsterne arbejdsmiljø, hvor medarbejderne og vores kunder altid er i fokus.