Nu når jeg er studerende, har jeg virkelig prøvet at begrænse mit forbrug af min printer, min jeg elsker at printe billeder ud af mine venner og hænge op, eller skifte mine plakater ud med noget nyt fra printeren. Desværre er det altså ikke helt billigt. Især ikke når man gerne vil bruge de originale hp blækpatroner til sin printer, ligesom jeg gerne vil. Mine forældre har altid købt uoriginale hp lasertoner til deres printer, som rent faktisk har virket rigtig godt, selvom de var uoriginale, så jeg aner ikke helt hvorfor, at jeg ikke bare kan finde nogle biligere uoriginale hp toner.

TRI-LINK

Billigere blækpatroner på nettet

Jeg tror lidt det hele munder ud i, at jeg er rigtig glad for min hp printer, og måske rent faktisk bare er rigtig bange for, at min helt fantastiske printer går i stykker, hvis jeg vælger at bruge andet end originale hp blækpatroner. Dog har rigtig mange af mine venner nu snakket om, hvor meget billigere det er, hvis jeg blot skifter over til nogle andre hp printerpatroner, som rent faktisk også er originale. Jeg har læst en del om diverse hp printerpatroner på nettet, som faktisk har fået mig til at overveje, om jeg måske skulle finde nogle billigere hp toner end dem jeg har nu. Jeg har fundet nogle rigtig billige hp lasertoner på nettet, som jeg vil prøve at bestille.

hp printerpatroner