Har man en fri dag, men man ved ikke hvad man skal bruge sin tid på. Man har måske heller ikke så mange penge, så man vil gerne lave noget hyggeligt, men som ikke koster noget. Mange tror, at når man ingen penge har, så kan man lige så godt blive hjemme, for så er man sikret for, ikke at bruge nogle penge. Men der findes faktisk flere dejlige fornøjelser, som ikke nødvendigvis koster noget. Hvor man både kan tage selv afsted, men også familien, vennerne eller kæresten med. Man bestemmer helt selv, man kan gøre lige hvad selv har lyst til.

Storbyen

En af fornøjelserne, som nødvendigvis ikke koster noget, er at tage til den nærmeste storby. Der er masser af ting man kan lave i storbyen, som ikke behøves at koste penge. De fleste byer, kan man finde dejlige parker, og andre hyggelige steder. Og hvis man tør, kan man bevæge sig igennem strøget.

En tur i naturen

Man kan også tage en tur ud i naturen. Det kunne være en dejlig lang gåtur, et spændende sted, hvor man ikke har været før. Hvor man både kan kigge på fugle, plukke blomster, og hvis man er heldig kan man kommer fordi dejlige dyr på sin vej.