Gourmetoplevelse i Horsens

Endnu et sted hvor man som kærestepar kan komme hen og få en dejlig wellness oplevelse i et spaområde. Nu er jeg jo et luksus dyr, som gerne vil forkæles en del, og som regel kommer jeg kun på 5-stjernet hoteller – ikke for at være snoppet eller noget andet, men simpelthen fordi jeg gerne vil have at tingene er i orden, når jeg skal ofre penge på en sådan oplevelse. Jeg har engang haft booket et hotel med bare en stjerne mindre, og det var bestemt ikke lykken. Vinduet var ved at falde ud, der var beskidt og møblerne meget slidte. Det er ikke lige det jeg ønsker når jeg vil forkæles sammen med min kæreste. Jeg forventer en god kundeservice, og nogle dejlige omgivelser og rammer hvor jeg kan tilbringe nogle oplevelsesfulde dage.

Leisure ophold i Horsens

Så er jeg her igen med et ord jeg ikke kender – Leisureophold, hvad det så end er – det er noget der tilbydes på hotel opus i horsens, og nu bliver jeg nysgerrig på hvad det ord betyder, så det vil jeg lige søge på. Nå, Google, her fandt jeg bare en masse hoteller – men da jeg oversatte ordet Leisure, betyder det fritid, og mennesker der har masser af fritid. Så det må være sådanne som mig, pensionister – vi har masser af fritid. Desværre så er det jo ikke alle pensionister der forstår ordet Leisure ophold, og får så ikke lige beskeden som jo er velmenende fra hotelopushorsens.dk – så ville ønske de skrev dansk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *