Nyheder til dem der gerne vil undgå at bruge olieopvarmning eller fjernvarme

Hos Klimadan.dk – Ny Energi kan man finde alternative metoder til opvarmning af huse og andre bygninger heriblandt kan man finde anlæg til jordvarme, luft til vand varmepumpe og almindelige varmepumper.
Jordvarme er overhovedet ikke en ny opfindelse, men det er stadig klart den mest miljøvenlige. Man gør således at det er luft til vand varmepumpe som opvarmer husets forskellige energikilder, og som derfor er god for miljøet hvilket olie og el ikke nødvendigvis er i lige så høj grad. Varmepumper lukker jordvarme ind i huset og fordeles af luft til vand varmepumpe hvilket sker helt automatisk når man har fået installeret sit jordvarme anlæg i sin bygning eller sit private rum.

Man kan med fordel undersøge hvilke muligheder for jordvarme der er gældende for den bygning man bor i. Det kan klart anbefales at man kontakter et professionelt bureau og forhøre sig hos fagfolk om hvorledes det kan lade sig gøre. Fagfolk kan give den gode og nødvendige vejledning og rådgivning og de kan sagtens komme med et ikke-bindende bud på hvad det ville komme til at koste. Man kan sagtens få det installeret på trods af et begrænset budget. Så kan man måske være heldig at finde en dygtig leverandør som samtidig er forholdsvist billig. Man skal bare altid tænke på at energi er en evig pengesluger, og derfor vil der ved en omskiftning være på kort sig være en stor udskrivning, men på længere sigt vil det alligevel være en rigtig god forretning. Man kan samtidig være god til at forbedre, eller i hvert fald ikke forværre miljøet, ved at fortsætte med de udbredte almindelige energgikilder til hjemmene.
Derfor kan man slutte, at jordvarme er kommet for at blive, det er både godt for økonomien og for miljøet og det er jo bare godt alt sammen.