Rafting

Rafting er en sejltur nedad en ofte rivende flod, med en store gummibåde hvor der kan være plads til 10 mennesker. Bådene er lavet til, at de kan holde til at blive smidt rundt, støde mod klipper og sten, og er udstyret med reb rundt i kanten man kan holde fast i, samt fodstropper. Ud over selve turen bliver man udstyret med sikkerhedsudstyr, så som hjelm og en tyk gummidragt med indbygget redningsvest i.
Men vil dette forsat kunne lade sig gøre i fremtiden? Tja hvis vi behandler naturen, som vi gør i dag, vil vores klima forandre sig til det værre, hvem ved måske det kun vil blive vildere med tiden.

Fremtidens udvikling

Vi har vores egen ideer til, hvordan fremtiden kommer til at se ud. I fremtiden vil sådan noget som computerspil komme til at forgå, med et par briller hvor der er indbygget spil i. alt bliver mere og mere avanceret, men vi følger så godt med som vi kan. det er ikke længe siden at der blev offentlig gjort at den første selvkørende bil er kommet ud. Det vil sige at om måske 15 år, er der ikke nogen der gider at køre bilen selv mere og derfor vil udvikling af robot biler, blive mere inn.