Man rengør ofte det indre af ens hjem for at holde det hele rent og pænt. Men det er ikke altid at man tænker på at rengøre ydersiden af huset. Man er ofte optaget med at arbejde, passe børnene, lave mad og andre ting, og tænker derfor ikke så meget på at holde det ydrer af ens hus pænt. Især i løbet af vinteren, hvor vind, blæst og regn kan være slemmest så tænker man ikke på facaden af huset og hvilen effekt vind og vejr har på den. Facaderengøring er dog vigtigt for huset for at holde det hele pænt og rent. I løbet af vinteren ser man ofte en stor vækst af alger som bliver til mos, hvilket kan optage fugt. Fugten vil kunne føre til frostsprængninger og vandskade i hjemmet. Her kan det være en rigtig god idé at kigge på algefjerner, som er en effektiv algerens på mursten, tage, terrasse og stakit.

Facaderens til virksomheder

Det er dog ikke kun private som har gavn af facaderens. Virksomheder, har ejet bygninger, er også nødt til at holde bygningen pæn og imødekommende for kunder. Derfor er det vigtigt at få foretaget en facaderengøring af bygningen, hvis den har fået spor af vind, blæst, regn, snavs, graffiti eller lignende. Her er det især vigtigt for en virksomhed, at få fjernet graffiti maling, da det kan skræmmer kunder væk hvis bygningen er sprayet af graffiti.

Revidan

Ønsker man at få fortaget en facaderens hos Revidan som tilbyder en god facaderengøring til virksomheder hurtigt og effektivt. Selvom deres placering ligger i Fredericia så tilbyder de facaderens i hele landet gennem bestilling. Revidan kan foretage facaderengøring af betonfacader, stål, aluminiumsfacader, teglfacader og glasfacader. Metoden for rens afhænger af materialet på facaden. Hos Revidan kan man også få foretaget solcellevask. Solcellevask er godt at få foretaget, hvis man ønsker en optimal ydelse af sine solceller.