Min far har lige åbnet en ny forretning. Den ligger i nogle gamle lagerbygninger, som ikke har været i brug i mange år. Og derfor har de også taget en smule skade. Blandt andet ved, at facaden ikke er så fin mere. Nogle steder er den rigtig hårdt ramt af alger, og andre steder trænger den bare til en rigtig god rengøring. Derfor har jeg lovet min far at finde et rengøringsfirma, som har speciale i facaderens. Det skal nemlig se rigtig godt ud, så derfor er det også vigtigt, at det er nogen, som ved hvad det er de laver. Samtidig må det også gerne være nogle, som måske kunne give et godt tilbud på en algebehandling. Sådan noget kan nemlig godt være ret dyrt. Men med den tilstand facaden er i, kunne det helt klart godt trænge til en algebehandling, www.revidan.dk.

facaderens

Glæder mig til at se resultatet

Faktisk har jeg fundet en rengøringsfirma på nettet, som skriver at de har speciale i facaderens. Men inden jeg lige slog til med det samme, tænkte jeg lige, at jeg ville gå ind og læse lidt anmeldelser af det rengøringsfirma jeg havde fundet. Men jeg fandt kun yderst positive kommentarer om det. Specielt deres facaderens blev fremhævet som rigtig god, og noget man helt sikkert godt kunne investere i. Det fremlagde jeg for mig far, og han synes det lød som det vi skulle have. Så derfor kontaktede jeg dem, for at få yderligere informationer, og fortælle om hvad vi havde brug for. De lovede at de helt klart var virksomheden, der kunne hjælpe med problemer, og at vi trygt kunne overlade opgaven til dem. Så nu går jeg bare og glæder mig til at se resultatet.