Huskeliste til skolestart

Er du klar til skolestart? I denne artikel kan du tjekke efter, om du har husket alt til skolestart! Så kan du være sikker på at få en god start på det nye skoleår.

1. Køb blyanter, kuglepenne samt papirblokke at skrive på

2. Er din gamle skoletaske ved at være slidt? Hvis du skal have en ny, smart skoletaske, kan du få skoletasker til unge hos Stayhome.dk

3. Køb en lommeregner, hvis du ikke allerede har en

Tjek dit penalhus. Er dit penalhus slidt eller kan det stadig bruges? Måske har du skrevet navn på en gammel kæreste på penalhuset, og har derfor brug for et nyt penalhus?

Få styr på dine mapper, så du kan være klar til at skrive gode noter

Tjek cyklen. Skal cyklens kæde smøres, eller er den punkteret. Måske trænger cyklen til at blive vasket før skolestart?

Sund madpakke. En sund madpakke giver ekstra energi og overskud, som man har brug for for at kunne overleve en lang skoledag!

Man kan købe skoletasker til unge, blyanter, penalhuse m.m. hos StayHome.dk. Det er vigtigt, at man har alt, det man behøver for at have en god skolestart. Fundamentet skal være godt, før man kan opnå effektiv læring. Derfor er det vigtigt, at man tjekker efter om man nu har alt, og er klar parat til skolestart. Hvis man mangler nogle ting, kan man f.eks. købe Skoletasker til unge, penalhuse m.m. hos StayHome.dk. Mangler man inspiration til, hvordan man skal lave en sund madpakke, kan man finde det på internettet. Der findes masser af opskrifter, som man kan bruge til den sunde madpakke. Har man brug for en ny cykel, kan man overveje om man skal købe en helt ny cykel eller om man skal købe en brugt. Det kommer alt sammen an på, hvor mange penge man har til rådighed. Det er dog en god ide at konsultere det hele med ens forældre.