Få en smuk flagstang til en flagallé

Er du på udkig efter flagstænger til en flag alle, finder du gode tilbud hos Flagstangsfabrikken.dk


Mange byer markerer højtidsdage med en flot flagallé gennem byen, og det er en smuk og dekorativ måde at markere særlige begivenheder på.
Hos Flagstangsfabrikken finder du flagstænger i høj kvalitet og i forskellige materialer og højder.

Flagallé

Til en flagalle anvendes typisk 4 eller 5 m høje flagstænger i træ eller glasfiber, som nedsættes i underrør placeret i fortovskanten. De galvaniserede underrør er forsynet med et låg, således at hullet kan lukkes for skidt og blade, når flagstængerne ikke er i brug.


Flagstangsfabrikken har et stort udvalg af flagstænger i forskellige højder, så du nemt kan finde den højde, der passer perfekt til din privatbolig, til sommerhuset eller måske til dine erhvervsbygninger. Flagstængerne er 100% dansk producerede og kommer fra råtræ i danske nåletræsplantager. Al forarbejdning foregår på virksomhedens adresse i Lunderskov ved Kolding, og de går op i at kvaliteten er helt i top, hele vejen rundt.

Flagstang i træ giver mange fordele

Traditionelt har man altid valgt en flagstang af træ, produceret i danske skove. En træflagstang er meget fleksibel i vinden, hvilket giver flotteste flagning. En flagstang i træ er massiv og dermed nærmest ?lydløs?, hvis flaglinen slår mod stangen.

En træflagstang er det miljørigtige valg; en fornyelig ressource, vokset op på solenergi og luftens kulstof. Efter endt brug indgår flagstangen igen i naturen kredsløb og er derfor CO2 neutral.

Bestil tilbud på flagstænger til flagallé

Flagstangsfabrikken udarbejder gerne specifikke tilbud på flagalléer, nye anlæg såvel som udskiftning af eksisterende flagstænger, både standardstørrelser og specialmål.

Kig forbi hjemmesiden og læs mere om flag alle.