En konference med bridgewalking Middelfart

Der er i dag mange muligheder for at holde en konference, kursus eller møde over hele landet, men der er ingen af dem, som kan byde på bridgewalking Lillebælt. Severin ligger i Middelfart og er et konference- og kursuscenter, hvor det er muligt at kunne opleve, hvordan bridgewalking i Middelfart er. Her får man muligheden for at kunne afholde en konference eller kursus med fokus på at præsentere nye strategier, vise nye produkter og meget mere, for virksomhedens interessenter. Hvis det kombineres med bridgewalking, som en fritidsaktivitet, så får man en unik oplevelse, som man ikke kan opleve mange andre steder. Faktisk kan man kun opleve bridgewalking ét sted i Europa, nemlig Middelfart. Så det er noget helt specielt at kunne tilbyde sine kursister eller gæster, der helt sikkert ville kunne lide oplevelsen.

Severin faciliteter

Konferencecenteret ligger med god udsigt til vandet, hvor både den gamle og nye Lillebæltsbro, ville kunne beundres. Udover at holde konferencer og kurser, har gæster selvfølgelig mulighed for at overnatte på Severin. Man vil opleve at befinde sig i omgivelser med dansk design og moderneindretning, som er placeret på en bakketop.

Med bridgewalking Lillebælt vil man stå oppe på toppen af den gamle Lillebæltsbro og nyde udsigten mellem Fyn og Jylland og kigge udover vandet og på naturen generelt i dette område. Derfor er en konference eller et kursus her, vær at arrangere, da der ikke kun bydes på gode faciliteter, men unikke oplevelser. Udover dette ligger konferencercenteret i midten af landet, så hvis I kommer fra øst samt vest, så er det et godt mødested, lige i midten. På den måde er det begrænset hvor meget transporttid, der måtte være for de forskellige parter, som skal deltage i konferencerne eller kurserne. Det bliver næsten ikke mere bekvemt.