Din bygning er dit image

En beskidt facade efterlader et indtryk af manglende vedligeholdelse og kan i værste fald skade virksomhedens og stedets image. Derudover er det ren og skær vedligholdelse at få lavet en facaderengøring.

Er taget f.eks. plaget af alger skal taget rengøres med facaderens, der er tilegnet mod alger. Hvis ikke man får taget renset, kan man risikere forkortet levetid på taget og det skal udskiftes.

Facaderens for fornyelse

Facaderens giver facaden et fornyet look og kan rense alle typer overfalde fra stål, aluminium til glas. Man kan få foretaget højtryksfacaderengøring hvor vand og tryk tilpasses facadens overflade, så den rengøres optimalt. Derudover tilbydes graffitirens som fjerner graffiti helt og skånsomt fra væggene. Graffiti er ofte uønsket hærværk som påvirker stedets opfattelse negativt og det er derfor nødvendigt at få det fjernet med facaderens specielt tilegnet graffitirengøring. Der anvendes ligeledes rentvandsanlæg til facaderengøring af glasoverflader. Det vil sige at vandet er fuldstændig afsaltet, hvorved at vandet effektivt afrenser skidt og snavs. På den måde efterlades heller ingen striber på overfladen f.eks. på en stål- eller aluminiumsoverflade som helst skal fremstå blank.

Læs mere om Facaderens hos

Grøn energi skal også poleres

Solcellerpaneler er ikke selvrensende, og kræver faktisk som minimum en årlig solcellevask for at man får den optimale energiudnyttelse af solcellerne. Da solcellerne står udenfor i et meget omskifteligt vejr her i Danmark, samler de hurtigt støv, fugleklatter, blade. Regnvand alene kan ikke skylle skidtet væk og derfor kræver det konkret solcellevask. Er solcellerpanelerne beskidte kan de ikke generere lyset om til energi i huset. Det kan altså påvirke rentabiliteten af grøn energi.