Min kæreste og jeg har købt nyt hus. Det er hvad man kan kalde et rigtig håndværkertilbud. Så der er rigtig meget der skal sættes i stand. Heldigvis er min kæreste tømrer, og kan selv fikse rigtig mange af tingene. Så har min far også været rigtig sød til at hjælpe. Og efterhånden er de faktisk nået rigtig langt. Alt det indvendige er nu ordnet, og nu kan dekorationen begynde. Det er ligesom der, hvor jeg kommer lidt mere på banen. Det går jeg nemlig rigtig meget op i.

Den rigtige belysning er vigtiglamper til badeværelset

Den anden dag var vi blandt andet ude og kigge på lamper. Vi skal både bruge nogle loftlamper, nogle lamper i gangen, og nogle lamper til badeværelset. Nu er lamper ikke den mest spændende ting at shoppe efter, men det er altså vigtigt at få den rigtige belysning, så derfor tager jeg mig også god tid. Med hensyn til lamper til badeværelset, vil jeg gerne have nogle af dem, hvor de er bygget ind i spejlet. Jeg synes det giver et fint udtryk, og så er det nemt at holde rent. Og så min kæreste ikke har så meget forstand på lamper til badeværelset, er det altså mig, der får lov at bestemme det.

Glæder mig til at se resultatetloftlamper til alle steder i huset

Vores lamper i gangen var han lidt mere med til at bestemme også. Det skulle nemlig være nogle, der var til at sætte op. Og det er altså ikke alle loftlamper, der er lige medgørlige. Men jeg tror vi er blevet enige om et kompromis, som vi begge kan leve med. Så går vi egentlig bare og venter på, at vores lamper bliver leveret, så vi kan få dem op, og få glæde af dem. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at flytte ind.