I Danmark eller generelt de skandinaviske lande er klimaforholdene hårde mod bilen. Forbruget af det salt, der bliver drysset på vejene er ekstremt. Når vores klima er så fugtigt, som det nu er, så er det en meget uheldig kombination mod bilen.

De fleste biler bliver produceret under andre klimatiske forhold, end dem vi har her i Danmark eller generelt i Skandinavien. De fleste biler bliver produceret, i de lande, hvor bilproducenterne har deres markeder. Der er klimaforholdene helt anderledes end her hjemme.

Derfor er det vigtigt at man behandler bilen mod rust. Derfor er det vigtigt at give bilen undervognsbehandling. En undervognsbehandling er en rustbeskyttelse for bilen. Du kan få en undervognsbehandling der virker lige her.

TECTYL ? længere liv til biler

TECTYL har mere end 75 års erfaring med at levere rustbeskyttelse til mange fagområder. Virksomheden har rustbeskyttelsesproduktioner til alle formål, om det gælder kort- eller langtidsbeskyttelse. TECTYL har også rustbeskyttelse til både indendørs så vel som udendørs brug.

TECTYL udvikler produkter i en miljøvenlig retning. Selskabet producerer derfor produkter, uden opløsningsmidler, som er til gavn både for miljøet og personalet, der anvender produkterne.

Priser på rustbehandling

Priser på rustbehandlinger kommer an på behandlingstyper. Man kan få forskellige behandlingstyper, og derfor skal man først gøre det klart for en selv, hvilken behandlingstype man har brug for.

Man kan for eksempel vælge imellem dobbelt rustbehandling med traditionelle produkter, efterbehandling af rustbeskyttelse med traditionelle produkter, miljøbehandling til biler uden rust samt andre behandlinger.
Du kan læse mere om det her: http://tectyldanmark.dk/tectyl/behandling
Ønsker du information omkring priser, så kontakt TECTYL Danmark.